Een facelift zonder te snijden en compleet veilig en pijnloos

Ultherapie

De technologie is de nieuwste trend! Gedaan met Botox en fillers! Verbetert de huidconditie en krijg een strakkere, frissere en jongere huid zonder hersteltijd. Een facelift zonder te snijden en compleet veilig en pijnloos! 

Welke effecten kan je bereiken met de Ultherapie behandeling? 

De behandeling draait om huidverjonging en huidversteviging. Het lift en verstevigt de huid zonder chirurgische ingreep, het is een non-invasieve methode. Er wordt niet gesneden in de huid er komt dus geen mes aan te pas, dit betekent dat deze behandeling pijnloos en zonder littekens uitgevoerd word. Een Ulterapiebehandeling draagt geen risico’s met zich mee is dus compleet veilig! Er is dus geen hersteltijd nodig.

Bij een Ultherapie worden gerichte energiepulsen  afgegeven in de diepere lagen van de huid. De thermische diffusie raakt drie lagen. De opperhuid, de diepe dermale laag en de fibromusculaire laag (SMAS-laag). De compleet veilige thermische energie verwarmt het weefsel. Dit stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid. Hierdoor wordt de huid zichtbaar strakker en frisser.

Bij invasieve ingrepen als een facelift of met gebruik van fillers zoals botox wordt de huid beschadigd of worden er gevaarlijke toxines ingebracht. Dit met veel risico’s en een lange hersteltijd. Doordat er geen hersteltijd is kan u direct na de Ultherapie behandeling de dagelijkse bezigheden worden hervat.

Voor wie is een  ingreep geschikt?

Voor iedereen die er jonger of beter uit wilt zien maar dan zonder te snijden en zonder hersteltijd. De beste kandidaten voor een behandeling zijn mensen met rimpels en fijne lijntjes, losse nek, dubbele kin, slappe wenkbrauwen en oogleden, vage kaaklijnen, neus-lip-plooien, grote poriën en ongelijkmatige teint of textuur.

Wat zijn de resultaten ?

Eén behandeling is voldoende! Het beste resultaat wordt zichtbaar na ongeveer 2 à 3 maanden, maar zelfs na een half jaar worden nog verbeteringen geconstateerd. Doordat het proces na 1 behandeling in gang gezet wordt zijn herhaalde behandelingen of kuren niet nodig. Het resultaat bijft zeker tot 2 jaar goed! Waar u bij botox om de 6 maand terug moet. 

 

 

 

 

 

 

Kop

Dit is een paragraaf. Klik hier om tekst toe te voegen en te wijzigen. Dit is een perfecte plek om een verhaal te schrijven en/of informatie te delen met uw website bezoekers.