De resultaten evenaren die van een chirurgische ingreep en zijn langdurig. De behandeling is goed verdraagbaar, er is geen enkel risico op littekens en je mag rekenen op maar enkele dagen downtime. Ideaal voor drukbezette dames en heren die een correctie overwegen maar weinig hersteltijd kunnen inplannen.

HOE WERKT HET?

Een plasma behandeling verstrakt de huid direct en stimuleert langdurig de aanmaak van collageen. De 2degeneratie werkt met een techniek van gepatenteerde gelijkstroom met puntjes van slechts 0,1 mm. Alle energie wordt daardoor op één punt gefocust op een diepte van 0,2 tot 0,4 mm.

De te behandelen zone wordt verdoofd met een crème. Het plasma apparaat scant eerst de huid en geeft vervolgens kleine vonkjes af. Het bewegen van de behandelkop op zo’n 0,5 mm boven de huid, verwarmt de huid. Het bovenste huidlaagje verdampt en geeft aan de cellen het signaal om het weefselherstel, huidverstrakking, verbetering elasticiteit en weefselweerstand te starten. Je ziet het onmiddellijk, maar het definitieve resultaat bereik je na 12 weken. Het evenaart een chirurgische lift. Soms kan het zijn dat je een tweede behandeling nodig hebt.

Indicaties

. Ooglift – Bovenooglid correctie
. Onderooglid correctie
. Rimpeltjes bovenlip – rokersrimpels
. Kraaienpootjes
. Couperose

 

Voordelen van de behandeling

Snelle behandeling – goedkoper dan een operatieve lift – geen algehele verdoving nodig – geen littekens en bloeduitstortingen – minimale zwelling – direct zichtbaar resultaat – geen kans op overlating – natuurlijke uitstraling wordt behouden – meerdere behandelingen mogelijk – korte herstel periode – zonder risico’s en minimale bijwerkingen


Neveneffecten

Direct na de behandeling ontstaan er roze/rode/bruine plekjes. Die verdwijnen na enkele dagen. De huid kan een lichte zwelling vertonen die tot zeven dagen kan aanhouden. Tevens ontstaan kleine korstjes van 0,1 mm. Die mag je niet verwijderen om littekentjes te vermijden. Ze vallen er na enkele dagen tot een week vanzelf af. Eronder ontstaat nieuwe, jonge huid. Meestal is alles vanaf de eerste dag perfect te camoufleren. Gebruik wel de concealer volgens ons advies.

 

Nazorg

De eerste dagen na de behandeling goed hydrateren. Na een behandeling van je oogleden zeker 3 x per dag aftercare crème en spray gebruiken volgens ons advies. Bescherm de behandelde zone met factor 50. Om zwelling tegen te gaan is het aan te raden om na de behandeling Apis pilletjes te supplementeren. En de eerste dagen voldoende water te drinken.

Advies:

. 2 weken niet intensief sporten of zwemmen
. 4 weken geen thermische activiteiten (sauna, blootstellen aan zon, stoombad,…)
. 48 uur de huid niet koelen of reinigen
. 1 week geen make-up
. 12 weken geen zon of zonnebank 

Voor wie?

Mannen en vrouwen, jong en oud.

Enkele contra-indicaties:

– Pacemaker, Holter bloeddruk monitorsysteem of ECG
– Geïmplanteerde elektrische apparaten
– Epilepsie
– Zwangerschap
– Metalen implantaten in de te behandelen zone

Prijsindicatie

Intake gesprek: Gratis
Boven ooglidcorrectie vanaf 650€
Onder ooglidcorrectie vanaf 395€
Onder en bovenlid correctie vanaf 850 €
Kraaienpootjes vanaf 295€ (enkel in combinatie met ooglidcorrectie)
Oorrimpels vanaf 295€
Mondrimpels (rokerslijntjes) vanaf 395€
Boven liplijntjes vanaf 295€
Lachrimpels vanaf 395€