Definitief ontharen

Stel u eens voor: oksels, bikinilijn, bovenlip en kaaklijn hoeft u nooit meer bij te houden. Ontharingsmethodes die slechts tijdelijk effect hebben en steeds herhaald
moeten worden: u hebt ze niet meer nodig.
Van dat tijdrovende gedoe met scheerapparaten en crèmes bent u voorgoed verlost. En pijnlijke methodes, zoals harsen en elektrolyse, kunt u voortaan negeren. Sterker
nog: ook van gevoelig ingegroeide haartjes, stoppeltjes, huidirritaties en ontstekingen hoeft u geen last meer te hebben. Te mooi om waar te zijn, denkt u? Toch niet: met
de nieuwe technologie wordt het mogelijk.

Laser ontharing:definitief ontharen met de laatste ontharingstechnieken. Veilig en effectief.

Voor veel mensen is ongewenste haargroei een groot probleem.Definitieve laserontharing is de oplossing

Heeft u last van ongewenste en/of overmatige haargroei? Waar de haartjes goed zichtbaar zijn, zoals in het gezicht, op armen en op de benen, is definitieve laserontharing dé oplossing voor uw ongewenste haargroei. Het werkt snel en is zeer effectief. Met slechts een aantal behandelingen bent u op een veilige, verantwoorde en pijnloze manier verlost van ongewenste haargroei.

Sinds eeuwen zijn vrouwen bezig met ontharingsmethoden. In de tijd van de Farao’s werd reeds beschreven hoe vrouwen hun benen, oksels en schaamstreek met een emulsie van suiker onthaarden.

In de zeventiger jaren werd ontdekt dat laserlicht, gebruikt voor de behandeling van bloedvaten, haarvermindering kan veroorzaken. Als bijwerking van de behandeling constateerde men een afname van de haargroei. Wetenschappelijk onderzoek toonde aan dat de Diode laser de beste behandelresultaten gaf voor definitieve ontharing. Het betreft hier de allernieuwste techniek die geschikt is voor alle huidtypen.

De behandelmethode door middel van de Diode laser is speciaal ontwikkeld voor alle huidtypen, dus ook voor de donkere tot zeer donkere huid! In tegenstelling tot het licht dat gebruikt wordt bij IPL- behandelingen heeft laserlicht één golflengte, waardoor met een hoger vermogen ook de dieper gelegen haarwortels bereikt kunnen worden. De belangrijkste kenmerken van laserlicht zijn de unieke golflengte van het licht en de concentratie van de energie.

De lasers die gebruikt worden voor definitief ontharen hebben een lichtsoort die geabsorbeerd wordt door het pigment dat zich onder in het haarzakje bevindt. Er treedt een selectieve verhitting op van de diep in de huid gelegen haarfollikels. In slechts een fractie van een seconde geeft de Diode laser zijn energie af. De korte energieafgifte is net lang genoeg om het haarzakje te vernietigen en kort genoeg om de omliggende huidstructuren en de opperhuid te ontzien. Door een uniek koelsysteem in de behandelkop van de Diode laser wordt de huid extra beschermd tijdens het vrijkomen van de Diode laserenergie.

 

De nieuwste methode voor ontharen

Ons toestel is een veilig en doeltreffend ontharingssysteem,
waarin de voordelen van een laser en van intens pulslicht
effectief worden gecombineerd. Het is gebaseerd
op de modernste technologie en maakt het mogelijk om
overtollige of ongewenste haargroei veilig en effectief te
verwijderen. Bijzonder effectief zelfs: nu kan
de haargroei op elk deel van het lichaam voorgoed worden
verwijderd. De behandeling is geschikt voor alle huidkleuren en
huidtypes en voor vrijwel alle haarkleuren.

Zo werkt de behandeling

Op de te behandelen huid wordt een laagje verkoelende gel
aangebracht. Deze gel geleidt het licht en houdt tevens de
huid koel. Het huidgedeelte met gel wordt vervolgens
‘belicht’, waarbij steeds een korte lichtflits wordt gegeven.
Na de behandeling is het verschil niet meteen zichtbaar,
maar het effect is onmiskenbaar. Na twee tot drie weken
zal veel van het behandelde haar verdwenen zijn.